Mitt nyhetsbrev är betydligt mer än så

Mitt nyhetsbrev är betydligt mer än så

Nyhetsbrev? Ja varför inte?
Jag har under väldigt lång tid arbetat med att berätta med bilder. Det visar sig att den tidsinvesteringen betalar av sig. Många är intresserade av historien bakom bilden. De flesta gångerna presenterar jag bilder som inte tidigare publicerats eller ens kommit så långt. De kan ha legat orörda i bildarkivet sedan den dag de togs.

Klicka här för att läsa mina senaste nyhetsbrev. 

Hålla koll på flödet av bilder?
Ja det är inte en så dum idé. Precis som jag lägger saker på minnet och plockar fram dessa när jag som bäst behöver dem, kan även du behöva se bilderna som flödar in i bildarkivet. Just för att man aldrig vet vad som blir nästa projekt. Det kanske är en tv-dokumentär, bok eller tidning där du behöver bilder och tack vare mitt nyhetsbrev, minns att bilderna du behöver finns.

Unikt och värdefullt.
När du gör en produkt som i slutändan bedöms genom en försäljning som mäts, eller ett genom betyg hos läsare eller tittare behövs mer än wikipedia-bilder. Det behövs något unikt och sällan sett som tillför. Bilder som läsaren eller tittaren upplever som speciella och överraskande, sådana som de inte sett förut. Att fråga mig om bilder till ditt projekt kan vara början. Det kostar inget.

Tillbaka till blogg